İl Sağlık Müdürümüz Baba Ocağında
06 Nisan 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Gürsel Bedir, İl Müdürlüğüne asaleten atandıktan sonra ilk ilçe ziyaretini doğup büyüdüğü, baba ocağı, Olur'a gerçekleştirdi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Gürsel Bedir, Olur İlçe Hastanesinde  inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.
Baba  Ocağında değerlendirmelerde bulunan  Dr Gürsel Bedir ve beraberindeki heyet  Hastane hakkında Başhekim Dr Tamer Seçkin ve Hastane Müdürü Yakup Zenginden  bilgi aldı.

Hastane hakkında  incelemelerde bulunduktan sonra '' Çok küçük bir ilçe hastanesi olmasına rağmen  hizmet kalitesi açısından çok iyi durumda olduğunu tüm personellerinin özverili çalıştığına ve kendisi açısından duygusal bir ziyaret olduğuna değindi''.

Dr.Gürsel Bedir, Personellemizle ve hastalarla sohbet edip Oltu ve Tortum Devlet Hastanelerinde de geç saatlere kadar ziyaret ve incelemelerine devam etti.

Bu Nazik ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve ekibine Olur İlçe Hastanesi  olarak  teşekkür ederiz.

ce940e0b-043f-42ef-83e1-034d424bdc6d.jpg